ÖzelGüvenlik.Net

KVKK Güvenlik Alımı Başvuruları Bugün Başladı

KVKK Güvenlik Alımı Başvuruları Bugün Başladı

KVKK İŞKUR aracılığı ile temizlik, güvenlik ve büro memuru alımı yapacak.

 

 

Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) Türkiye İş Kurumu (işkur)’un internet sitesi üzerinden yeni bir personel alımı ilanı yayınladı. İŞKUR’un kamu iş ilanları kategorisinde yayınlanan ilana göre, KVKK’ya temizlik personeli, güvenlik görevlisi ve büro memuru alımı yapılacak. Personel alımı için ön başvurular İŞKUR’a yapılacak olup, adayların 11-15 Kasım 2019 tarihleri arasında iş başvuru kayıtlarını yapmaları gerekmekte.

 

Kişisel Verileri Koruma Kurumu, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un kamu iş ilanları kategorisinde yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İlana göre KVKK, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere 2 güvenlik görevlisi, 3 temizlik personeli, ve 2 büro memuru olmak üzere toplamda 7 personel alımı yapacak.

KVKK iş başvuruları İŞKUR aracılığı ile yapılacak olup, başvuruda bulunmak isteyen adayların, haberimizin devamında verilen link üzerinden online başvuru yapmaları gerekmektedir. İlanın detaylarına gelince;

Başvuru genel şartları;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

18 yaşını tamamlamış olmak,

İŞKUR da ilan edilen iş gücü taleplerinde belirtilen bölümlerden mezun olmak,

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar. Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış ve medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

Sağlık durumunun çalışmasına uygun olduğuna dair sağlık kurulu raporu almak. Sağlık Raporu İşyeri Hekimi tarafından incelenecek ve 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununun 15’inci maddesi gereği kişinin yapacağı işe uygun olduğu belirtilen sağlık raporu İşyeri Hekimi tarafından düzenlenecektir.

Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara ya da terör örgütlerine üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak,

Terör örgütleriyle eylem birliği içerisinde olmamış, bu örgütlere yardım etmemiş, kamu imkan ve kaynaklarını bu örgütleri desteklemeye yönelik kullanmamış ya da kullandırmamış, bu örgütlerin propagandasını yapmamış olmak,

Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak,

Yaptırılacak güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak,

Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak),

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak, Şartları aranır.

Dikkat edin özel güvenlik kimlik kartı sahibi iseniz zaten genel şartların büyük bir kısmını taşıyorsunuz demektir.

BELGE TESLİM TARİHİ VE YERİ

İŞ-KUR tarafından ilan edilen ve başvuruları toplanarak Kurumumuza bildirilen nihai listede yer alan adaylar istenen belgeleri 25/11/2019 – 29/11/2019 tarihleri arasında Nasuh Akar Mahallesi 1407 Sokak No:4 Balgat-Çankaya/ANKARA adresinde bulunan Kişisel Verileri Koruma Kurumuna elden teslim edeceklerdir. Yukarıda belirtilen tarih aralığında belgelerini teslim etmeyen ya da eksik teslim edenler kura çekimine ve mülakat sınavına alınmayacaktır. Adayların Kuruma teslim ettiği evraklar 02/12/2019-04/12/2019 tarihleri arasında incelenerek kuraya katılmaya hak kazananlar belirlenecektir.

KURA TARİHİ VE YERİ:

Kuraya katılmaya hak kazandığı tespit edilen adaylar için 06/12/2019 tarihinde saat 14:30’da Nasuh Akar Mahallesi 1407 Sokak No:4 Balgat-Çankaya/ANKARA adresinde bulunan Kişisel Verileri Koruma Kurumu Hizmet Binasında Noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır.

KURA İŞLEMLERİ:

Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş ilanı sayısının 4 (dört) katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen 4 (dört) katı kadar asıl aday mülakat sınavına tabi tutulacaktır.

MÜLAKAT TARİHİ VE YERİ:

Mülakat gün, saat ve yeri ile mülakata katılmaya hak kazanan adaylar, Kişisel Verileri Koruma Kurumunun https://www.kvkk.gov.tr internet adresinde duyurulacaktır. Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, ayrıca ilgililerin adreslerine posta yoluyla tebligat yapılmayacaktır.

Özel güvenlik mülakat sınavlarında dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili yazımıza buradan, örnek özel güvenlik mülakat sorularına da buradaki  yazımızdan bakabilirsiniz.

İŞKUR Başvuru ekranına BURADAN ulaşabilirsiniz.


BU İLANI SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.